de plaat van mijn god kan je niet afzetten, idioot

Hersenloze herauten van talentloosheid en verveling, het elitekorps van de westerse mediocriteit: iedereen weet dat van alle schepsels gods, dj’s ronduit de miserabelste zijn.

Het is dan ook gratuit om die trieste troep trawanten in een vlaag van blinde razernij publiekelijk en luidkeels door het slijk te halen. Zelfs een epische verkiezingsoverwinning verleent u in dat opzicht geen vrijgeleide.

Ik daarentegen schrijf u toe, erbarmelijke emir van Antwerpen, om u te wijzen op uw nakende teleurgang.

Kijk eens uit een willekeurig raam op het schoon verdiep: ziet u de hoofddoeken, boerka’s, djellaba’s, baarden en kromzwaarden. Ziet u ze?

Roedels hoogzwangere gehoofddoekten duwen multipele kinderwagens voort terwijl hun eega’s aftandse auto’s volstouwen met kroost en zand.

Aanschouw de schijnhuwende, gezinsherenigende legers van mijn god: de bebaarde barbaren blijven alsmaar toestromen, al dan niet vergezeld van hun besnord gewijfte.

Huilt u al? Het is u geraden.

Uw treurnis in het aanzicht van het gestaag aanzwellend leger der Moren en Mesopotamiërs, in al uw steden en gemeenten, zal in het niets verbleken naast de pijn en ellende die uw deel zal zijn wanneer mijn allochtone god u zal verhangen aan het in cyaankali gedrenkt koord van uw bloedeigen confederale hervorming.

De plaat van mijn genadeloze god valt niet af te zetten, idioot.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s