gedwee en onverdoofd worden de trieste schapen van ford genk naar het slachthuis geleid

Warm bloed en dampende ingewanden alom: Abraham, de laffe slager Gods, loopt zich deze week ongetwijfeld suf te rukken in de bloederigste aller hemelen.

Vrijdag is het allochtone offerfeest, waarbij traditioneel wereldwijd miljoenen hoofden rollen moeten. Schapen, geiten, dolfijnen, zeeschildpadden, marsupilami en wrattenzwijnen zullen dan, bevend op hun linkerflank en vergeefs krijsend om het erbarmen van een schuimbekkende godheid die hen nooit ook maar een schuine blik heeft gegund, door horden heldhaftige houwers, op mechanische wijze en in zagende, trage bewegingen de keel worden overgesneden.

Daarna wordt er gedanst, gezongen en gezopen als door hondsdolheid aangetaste varkens met een onvervulbare doodswens. En dát, mijn beste, is een cultuur waar zelfverklaarde bourgondische Vlamingen voorheen alleen maar U tegen mochten zeggen.

Nu verheugt het mij te vernemen dat er ook een Vlaams offerfeest wordt gevierd, in Genk. Naar verluidt geschiedt die slachting ook onverdoofd, hoewel de slagers daar niet traag en zagend snijden (zij zijn immers geschoold en rijk) maar de gedweeë dieren trachten af te maken in één berekende beweging. Een Vlaamse beweging.

Advertenties

Eén reactie

  1. Vaderlandslievende Belg

    Beste Jebeli,

    Van alle clowns geschapen door God, zijn ‘Belgen’ die zich overgeven aan de islam de zieligste. Ford Genk betrekken in uw geblaf op internet is één ding, maar de harde werkers vergelijken met trieste schapen getuigt van uw niveau. Haate je vroeger ook al zoveel of is het begonnen sinds je u bekeerd hebt? Ik ben geen hippie maar ik raad u dringend een portie liefde en vriendschap aan.

    Met medelijden,
    een vaderlandslievende Belg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s