een verholen oproep tot blind geweld tegen de selectief ethische westerling

Eerst en vooral wil ik mijn moslimbroeders succes wensen met de schuimbekkende razernij die gepaard gaat met de jaarlijkse slachting van schapen, geiten en panda’s, al of niet verdoofd, ten behoeve van een godheid wiens honger naar lillend vlees en dampende karkassen met geen genocide te stillen valt.

Moge uw god u, in uw vergeefse pogingen om hem gunstig te stemmen in deze treurige tijden van porno en jihad, gratie verlenen op het aantal oneindigheden dat u in de meest afschuwwekkende van al zijn hellen zal moeten doorbrengen.

Ik wil niet van de gelegenheid gebruik maken om u aan te zetten tot blinde haat, beste broeder, maar kijk eens naar de westerling. Zie hem lachen met uw god en profeet. Zie hem de draak steken met uw gewoonten en geloof.

Eeuwenlang kon het slachten van mens en dier voor de westerling niet op, maar plotsklaps ontpopt de pokkelijer zich als vaandeldrager van mensen- en dierenrechten.

Vandaag wil hij u weerhouden van het brengen van offerandes aan uw almachtige godheid.

Reeds lang heeft hij uw dochters en vrouwen gedwongen tot hoererij. Niet langer kunnen zij zich sereen en trots in hun vroomheid en soberheid sluieren.

Hij wil verhinderen dat u de genitaliën van uw kroost besnijdt, hoewel een door seks en bloed geobsedeerde godheid – uw grote joods-christelijke erfenis – u dat mondeling doch uitdrukkelijk heeft geboden.

Zie de westerling lachen in zijn klamme, eenzame vuist, beste broeder.

Een verbod op kerstbomen in huis vanwege het brandgevaar zal u de selectief ethische lafaard nooit zien bepleiten, noch zal u hem ooit horen zeggen dat het verderfelijk is om honden, katten en ander onrein huisgedierte te onderwerpen aan de menselijke wil.

U zal hem nooit een verbod op het doopsel zien bepleiten uit hygiënische overwegingen, noch dat priesters met hun geile vingers uit onschuldige kinderbekjes moeten blijven tijdens de communie. Zelfs de meest fundamentalistische atheïst denkt er niet aan om het ochtendgebed op de katholieke school te veroordelen als psychologische verminking van het kind.

Wij moeten ons klaarmaken voor een opstand. We moeten op deze grote dag, het offerfeest, eisen van de westerling dat ook hij offers brengt. En als hij daartoe niet bereid is, bereid hem dan voor op zijn eigen onverdoofde slachting.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s