mijn god trakteert op sportauto’s, cocaïne en hoeren met uw belastinggeld

Terwijl u zit te sidderen achter de duistere draperieën van uw kille krocht als een rancuneuze rat gevangen in de onbarmhartige omheining van haar eigen eenzaamheid, roepen de procureurs van uw vrome Vorst u op tot vigilantie.

Want meuten non-verbale vreemdelingen graaien gulzig naar het summum van de geslachtsziekte die uw beschaving is: BMW’s, cocaïne en Antwerpse hoeren. Nochtans had u die Drievuldigheid liever voor uzelf gehouden.

U kan uw geüsurpeerde bling hier wel laten confisqueren door uw lictoren, maar wat doet u met de miljoenentransfers van Antwerpen naar Anatolië?

Hebt u al gezien met wat voor een bolides de nog niet geëmigreerde geitenhoeders daar rondrijden? Niet alleen in Troje, maar van Carthago tot Persepolis ligt uw belastinggeld te grabbel.

Dus sla de raad van uw procureurs in de wind en neem het recht in eigen handen. De volgende keer dat u een bestelwagen met een vreemde nummerplaat in uw wijk ziet staan, stap er gewoon dapper op af als een krijger en jaag de anonieme inzittende een kogel door het hoofd. Laat het Recht geschieden, récht tussen zijn twee ogen. Doe het voor de res publica.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s