mijn god zegent uw neutraliteitsprincipe

Een schijnhuwelijk hier, een gezinshereniging daar, de jaarlijkse geboorteaangifte en een gebeurlijke inschrijving voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Voor veel meer heb ik uw miserabele loketbediendes niet nodig.

Wanneer ik daar dan toch naartoe ga, getooid in djellaba en gewapend tot de tanden, wil ik mijn Moorse zusters niet aan het werk zien. Niet met en al zeker niet zonder hoofddoek. Hun plaats is aan het fornuis, want waarlijk: mijn god is conservatief.

Het zijn úw vrouwen die achter glas horen te zitten.

Evenmin wil ik geholpen worden door aanhangers van de homoseksuele ideologie. Met hun buttplugs en irritante rolfluitjes. Het dikke glas tussen de flikker en mij behoedt mij insjallah voor aidsbesmetting.

Zolang het neutraliteitsbeginsel niet aan ’s mans baarddracht raakt, heeft mijn god er geen enkel probleem mee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s