boodschap aan de nederlandstalige kiezer

Dames en heren, as-salaam aleikum.

Misschien heeft u de toespraak gezien van de heer Bart De Wever. Ik kan mij inbeelden dat die frêle kindergeest van u – allicht nog meelijwekkender dan het miezerig lijf waarin het pleegt te schuilen – thans onder de indruk is van ’s mans charisma en taalvaardigheid. Maar ik kan u verzekeren: de mijne is veruit groter dan die van De Wever.

Daarom wil ik me deze keer rechtstreeks richten tot u, met een duidelijke boodschap.

Ik heb het beste met u voor. Mijn voorstellen zijn niet bedoeld om het u moeilijk te maken. Ik wil dat wij allemaal verlossing vinden: Moren, Galliërs en Germanen. We worden geconfronteerd met verschillende socio-economische problemen, die specifieke oplossingen vereisen. Jullie vrouwen zijn bijvoorbeeld voorhuwelijkse hoeren, terwijl die van ons pas na het huwelijk geld beginnen te vragen voor hun diensten. Bovendien leven wij in twee verschillende democratieën: die van jullie is gestoeld op geven, die van ons op nemen.

Ik wil de grondvesten van dit land doen daveren onder het juk van die werkelijkheid. Maar ik wil eerst en vooral die socio-economische problemen uitvergroten en in uw bleek gezichtje smeren. Want de recepten van de westerse beschaving hebben uw dagelijks leven niet beter gemaakt. Wel integendeel. Overal waar het westen hoogtij viert, tieren ziekte en verderf welig. Velen onder jullie raken niet in de eigen maatschappij geïntegreerd. Eén op de vier Germaanse kinderen, en één op de drie Gallische kinderen leeft in schrijnende miserie. Dat kan mij persoonlijk geen rotte moer schelen. Maar de cijfers liegen alleen als ze niet in het voordeel van mijn plan spreken. Het westers model heeft invloed op uw welvaart. Ik wil u nu een alternatief opleggen. Ik wil uw ledematen en ogen chirurgisch laten verwijderen.

Om dat te doen, moeten we meer Moren en Mesopotamiërs in geneeskundige opleidingen krijgen. We moeten ook bestaande westerse chirurgen en slagers, al dan niet onder fysieke dwang, tot de islam bekeren. Daarom moeten we meer angst zaaien en mensen op gruwelijk wijze bestraffen die weigeren om bang te zijn.

Dat zijn de waarden waar ik voor sta. En de voorstellen die ik u doe, zijn even verschrikkelijk als de voorstellen die ik de Galliërs doe.

Ik ben eerlijk met u, ik leg al mijn bebloede kaarten op de slagerstafel. Ik verwacht niet dat u mij zal waarderen, nadat u deze tekst gelezen heeft. Ik vraag u alleen om de haat in uw hart te laten. En aan uw verkozenen vraag ik om zich te onderwerpen aan de wil van mijn God. Hij zal ons bijstaan om dit land te veroveren, zodat we onze ijzingwekkende voornemens kunnen waarmaken. Sta ons niet in de weg, en wij zullen u tonen hoe u uw leven kunt behouden.

Alles wat ik vraag, alles wat ik hoop, is dat u een genocide helpt vermijden. Ik dank u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s