stilte aub

Toen ik klein was hadden wij geen geld voor boeken. De bib was mijn naschoolse opvang terwijl mijn ouders geknield onder Kortrijkse weefgetouwen hun bezwete ledematen kwijtspeelden.
Nu ben ik groot en geniet ik van een maandelijks lawine van baar geld op mijn obese bankrekening. Ik haal mijn boeken in de chicste boekenwinkel van mijn stad. Soms lees ik ze en soms niet. Soms post ik een foto van mijn nieuwe aanwinst op Facebook. Likes geven immers minstens evenveel voldoening als het lezen van een goed boek.
Voor mijn part mogen ze alle bibliotheken in Vlaanderen in brand steken, met de armeluiskindjes er nog in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s